Airbrush Painting


creativiteit.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Airbrush Painting
Champs Art
Champs Art
http://www.airbrushpainting.nl/

Gerelateerd
 • ZN: Aalders IT nu in Elim en Hoogeveen
  nieuws uit regio Hoogeveen
 • OMG LOL VIRAL JOBS! Vacatureteksten in 50 tekens
  Techmeme bericht over het nieuws in de techindustrie. De site stelt bedrijven ook in staat personeel te werven, maar dan alleen in 50 tekens. Dat vraagt nogal wat creativiteit van de techies, zoals: Like websites? This is a website.
 • Michael Pilarczyk: 'Creativiteit, lef en moed zijn veel me..
  Ex-DJ Michael Pilarczyk weet dat na succes ook falen komt, maar vond steeds nieuw succes. 'Het is duidelijk weten wat je wilt.'
 • Kekse Straole, die Brakskes (foto's)
  BREDA - Een zonnige middag in het centrum van Breda. Of beter, een stralende middag zelfs. Kekse Straole, die brakskes tijdens de Brakkensliert. Het was dus zonnig. Dat maakte de diverse bloemetjes nog vrolijker. Zij haalden de lente de stad in. Stralend werden ze door de straten geleid. Het thema van ut Kielegat haalde weer het beste boven aan creativiteit. Zo hadden deelnemers een puzzel gemaakt van de letters. ?Das Baole, Ut motto ligt deur mekaar. Witte Gij ut?? Maar ook de reden om te stralen werd omgebouwd door een groep: ?Wij bouwe un feest, zo straole wij ut meest?. Sommige van de kleinste brakskes blijken natuurtalentjes voor het uitvoeren van hun act. Alsof ze nooit anders hebben gedaan voeren ze al lopend hun toneelstukje op, onderwijl nog even stoer poserend voor de fotograaf. Die gaan we vast nog zien tijdens de Grote Optocht, over een jaar of wat. Dat de crisis er in hakt, daar hadden de kinderen ook weet van. En dan helpt zo?n optocht blijkbaar ook niet mee:
 • 5 tips voor het fotograferen met je iPhone - Zoom.nl
  Heb jij het fotograferen met je iPhone ontdekt? Dan heb je vast wel wat aan deze tips.

 • Privacybeleid