Hobbyportals


creativiteit.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hobbyportals
Creatieve Start
De pagina voor creatieve mensen
http://creatievestart.nl

Ik Wil Het
Ik Wil Het
http://hobby.ikwilhet.nu/

Gerelateerd
 • Utrechts Operakoor brengt bijzondere Mabeth: opera en cine..
  Op zondag 29 maart vanaf 14.30 uur zingt het Utrechts Operakoor (UOK) o.l.v. haar dirigent Ardjoena Soerjadi, de Verdi-opera Macbeth in Tivoli Vredenburg. De hoofdrollen zijn voor de internationaal gevierde Utrechtse bariton Anthony Heidweiller als Macbeth en sopraan Gabrielle Mouhlen als Lady Macbeth. Het gerenommeerde Utrechtsch Studenten Concert (USC) begeleidt koor en zangers. De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) verzorgt het toneelbeeld, met de projectie van de klassieke gelijknamige film van Orson Welles.
 • 'Te weinig creativiteit'
  Zwarte Leeuw had afgelopen weekend de twijfelachtige eer om een einde te maken aan de Herentalse reeks van dertien wedstrijden zonder overwinning. ?We hebb...
 • Levensloopbestendig bed wint Cleantech Battle
  Met een ontwerp voor een levensloopbestendig bed heeft een groep van vijf studenten de Cleantech Battle 2015 gewonnen. Beddenfabrikant Auping werkte hiervoor de afgelopen twee weken samen met de studenten.
 • John Hak treedt terug als CEO Kempen & Co
  Van Lanschot maakt op 3 februari 2015 bekend dat John Hak terugtreedt als voorzitter van de directie van dochteronderneming Kempen & Co.
 • Experts: Geen personeelstekort door offshoring
  20 januari 2015 - Ict-bedrijven dreigen massaal naar het buitenland te vertrekken, omdat Nederland niet meer zou kunnen voorzien in de behoefte aan geschoold personeel. Dat...

 • Privacybeleid