Creatieve Ateliers


creativiteit.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Creatieve Ateliers
Atelier Annelies
Hier vindt u alle informatie over de cursussen van atelier annelies in boskoop
http://www.atelierannelies.nl/

Atelier Fuwei
Cursussen en workshop in groen- en woondecoraties
http://www.fu-wei.nl

Atelier Verena
Atelier verena is een klein en gezellig atelier in delden. delden ligt in de gemeente hof van twente. in het atelier kunt u creatieve lessen en workshops volgen. ook workshops voor personeelfeesten, vrijgezellenfeesten en familiedagen behoren tot de mogelijkheden.
http://www.atelier-verena.nl

Atelier Yvonne Turen
In de webwinkel vindt u een uitgebreide collectie stempels uit nederland, australie, canada en amerika. daarnaast zijn er uiteraard diverse inkten, navullingen, papier en andere produkten te vinden.
http://www.yvonneturen.nl

Ateliergalerie Helderrood
Atelier-galerie helderrood is de creatieve vennootschap onder firma (vof) van ellen kroeze en dick lubbersen. atelier-galerie helderrood combineert het beeldend kunstenaarschap met het geven van cursussen, workshops en teambuildingsactiviteiten
http://www.helderrood.nl

Ateljee Kalibu
Ateljee Kalibu
http://www.kalibu.nl/

Creatiefroermond
Creatiefroermond is dé plaats voor creatieve workshops. de leukste creatieve cursussen vind je in roermond.zowel groep als individu. ochtend, middag of avond
http://www.creatiefroermond.nl/

De Slingeraap
De Slingeraap
http://www.slingeraap.nl

Expres Zo!
Expres-zo! mozaïek en creatieve workshops. expres-zo! biedt de mogelijkheid om op veel manieren bezig te zijn. je kunt kiezen uit verschillende materialen en een groot scala aan kleuren. zo kun je bijvoorbeeld mozaïeken, glas en aardewerk beschilderen, werken met paverpol, en dingen in en om je huis een metamorfose geven door ze opnieuw te decoreren. creatieve workshops worden in het atelier in kleine groepen gegeven zodat iedereen genoeg aandacht krijgt in een informele en gezellige sfeer.
http://www.expres-zo.nl/

Hichte
Ons atelier biedt verschillende arrangementen aan voor vrijgezellen- en bedrijfsfeesten. o.a. bonbons-, porcelein- en mozaiekworkshops. te combineren met eten.
http://www.hichte.nl/

Hobbyatelier De Pottekijker
De thuispagina van hobbyatelier de pottekijker in borger
http://www.pottekijker.nl/

La Candela
La Candela
http://www.la-candela.nl

Rozen Van Papier
Creatieve workshops bijzondere rozen en pioenrozen van papier maken, tijdens vakantie in een supergrote pipowagen in de drôme provençale, frankrijk.
http://www.rozenvanpapier.com

Smederij Aan Zee
Kandelaars en tafelverlichting van een ontwerper/siersmid
http://www.smederijaanzee.nl

Uit Het Lood
Uit Het Lood
http://www.uithetlood.nl

Vernissage
Atelier vernissage bussum - creatief en/of culinair aan de slag
http://www.vernissage.nl

Zomeracademie
Creatieve workshops. de zomeracademie creatieve vakantie met diverse creatieve workshops. creatieve vakanties met creatieve workshops in de zomer.workshops vakantie met creatieve cursussen. de zomeracademie heeft als doel u een creatieve zomervakantie te bieden door middel van creatieve workshops. wij verzorgen vakantie workshops en cursussen, boetseren,schilderen,pottenbakken,keramiek, zang, theater en theaterspel en keramiek decoratie. schilderen,boetseren,zingen,pottenbakken en theater in de openlucht. voor een creative vacantie in een mooie en creatieve omgeving. u verblijft op een prachtig kasteel in het duitse kleef.
http://www.zomeracademie.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid